AD5 , Arquitectura y Construcción en Huelva

Gallery

Row house repair sin Corrales, Aljaraque, Huelva

Facebooktwitterlinkedinmail

Our customers, despite the age of the home, wanted to radically change image of all areas.: from the replacement of outdoor spaces (garage, playground, sitting area with pergola, storage, … etc.) to the remodeling of the interior finishes.

As for the outside work, we started from scratch! We had to deal with scattered vegetation throughout the plot by clearing the land in order to arrange different uses in a more orderly way, according to the customers´ request.

As for Interior work, we had to work on floors both in wet rooms and other rooms, and we decided upon a kind of laminate oak flooring with blank baseboard. The course of the existing staircase stayed the same but the railing was removed by another with a different design.

As for the deck, it was designed the extension of a room, intended for an office idea, that was integrated with the existing building as for finishes, trim and cladding are concerned..

Regarding facilities, the installation of a sanitary hot water system was included by means of solar panels which were located on the headframe of the staircase to improve energy savings. A new air conditioning machine was also installed in some rooms (in ground floor) that were not heated.

Bathrooms and kitchen renovations were implemented likewise in order to change sanitary ware, furniture and appliances completely.

Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva Reforma de vivienda pareada en Corrales, Aljaraque, Huelva

Con respecto a instalaciones, se incorporó la instalación de un sistema de agua caliente sanitaria por medio de paneles solares que ubicamos sobre el castillete de la escalera para mejorar el ahorro energético. También se instaló una nueva máquina de climatización para algunas estancias que no se encontraban climatizadas en planta baja.

Se reformaron a su vez, los baños y cocina, con el cambio completo de sanitarios, mobiliario y electrodomésticos.

Facebooktwitterlinkedinmail

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »